Ring til os
98 62 45 22

Motorsave - reparation og salg

Hvis din motorsav er gået i stykker, så kan vi hjælpe. Hos Aars Motorservice har vi bred erfaring med reparation af alle motorsave på tværs af type, årgang og modeller, så du igen er sikret fuldt funktionsdygtigt værktøj.

 

Tid til ny motorsav?

Hvis skaden ikke kan repareres, eller hvis du blot vil sikre dig det seneste nye inden for motorsave, så har vi et bredt udvalg i vores tilhørende butik. Med vores ekspertise og erfaring kan vi vejlede dig til at gøre det bedste køb alt afhængigt af dit behov og dine ønsker.

 

Hurtigt og effektivt reperation af motorsave

Hos Aars Motorservice ved vi, hvor irriterende det kan være, når maskiner bryder sammen. Derfor sørger vi for den mest effektive reparation som overhovedet muligt, så du hurtigt igen kan benytte dit haveværktøj uden problemer. Vi giver altid et overslag på prisen, inden vi går i gang med arbejdet, så du ikke får nogle overraskelser – men vi garanterer, at vi altid er meget konkurrencedygtige på prisen.

 

Dit lokale motorværksted

Vi holder til i Aars, hvor vi selv bor og kommer fra. Vi kender lokalområdet og kan derfor tilbyde dig en personlig og vedkommende betjening. Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi vores værksted, der ligger på Vester Boulevard 11. Så giver vi en kop kaffe og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også ringe til os på 41 66 38 89 eller på 98 62 45 22.

 

Læs også mere om reparation og salg af plæneklippere.