Ring til os
98 62 45 22

Er din plæneklipper gået i udu?

Hvis din plæneklipper eller græsslåmaskine af den ene eller den anden årsag er gået i stykker, så kan vi hjælpe dig. Hos Aars Motorservice udfører vi service og reparationer på alle plæneklippere, og det er uanset mærker, modeller og årgange.

 

Eftersyn

Det er en god idé at få foretaget et eftersyn på sin plæneklipper eller græsslåmaskine regelmæssigt. På den måde kan man tage eventuelle skader og reparationer i opløbet, og så undgår du en stor regning. Vi sliber også maskinens knive, så den fungerer endnu mere effektivt. Med et eftersyn hos Aars Motorservice får du både skiftet olie, tjekket batteriet og slebet knivene.

 

Ny plæneklipper?

Maskiner lever desværre ikke for evigt, og nogle gange kan det være tid til at investere i en ny plæneklipper. Hvis du går i købetanker, så har vi et varieret udvalg af mange forskellige modeller, der passer til forskellige behov – uanset om maskinen skal bruges til at vedligeholde en lille forhave eller en stor park eller fodboldbane. Vores ekspertise inden for området kan hjælpe dig med at finde lige den plæneklipper, der passer til dig.

 

Se også vores udvalg af motorsave eller kig forbi vores serviceværksted og butik!