Ring til os
98 62 45 22

Serviceværksted for havemaskiner

Hos Aars Motorservice tilbyder vi serviceeftersyn på alle havemaskiner, såsom plæneklippere, havetraktorer, fejemaskiner, motorsave osv. Det er en god idé regelmæssigt at få foretaget eftersyn på sine maskiner, så man er sikker på, at de fungerer optimalt. På den måde kan man også forebygge mod eventuelle nedbrud, og man forlænger maskinernes levetid væsentligt.

 

Det indeholder vores serviceeftersyn…

  • Udskiftning af filtre
  • Udskiftning af olie
  • Smøring af maskindele
  • Rengøring af maskindele

 

Klar til foråret

Det er især ideelt at få foretaget et serviceeftersyn af din havemaskine, hvis det lige har været vinter, og foråret står for døren. Når dine maskiner har stået stille over vinteren, har de tit brug for et gennemtjek, inden du starter dem op igen – maskiner og motorer har nemlig bedst af at blive brugt regelmæssigt. Så er du også sikret, at alt fungerer, som det skal, og med en opfyldning af olie og rengøring af de enkelte dele er din maskine helt klar til foråret og sommeren.

 

Kig forbi

Ring til os på 41 66 38 89 eller på 98 62 45 22, hvis dine havemaskiner trænger til et gennemsyn. Så sørger vi hurtigt for, at de kommer i tip-top-stand. Du skal også være mere end velkommen til at komme forbi. Vores værksted ligger på Vester Boulevard 11 i Aars.